Cliëntervaringen

Onderstaand vindt je van een aantal cliënten hoe zij de behandeling in onze praktijk hebben ervaren.

vrouw 61 jaar 

Ik had veel bekken- en rugklachten. Ik had al vele therapieën gehad. Bij de start van oefentherapie kon ik niet veel meer en had ik continue pijn.
Sinds ik oefentherapie heb gehad kan ik  weer in de tuin werken , fietsen, langere afstanden lopen !! En hoef tijdens mijn werk niet steeds rustpauzes te nemen!!
Gewoon door je eigen te maken wat je geleerd hebt !!! En naar je lichaam te luisteren !!!
 

Man 42 jaar 

Door mijn werk als brandbeveiliger/controleur kreeg ik last van mijn rug. Bij de oefentherapeut leerde ik niet alleen oefeningen die ik kan doen als ik klachten heb. Ik leerde vooral hoe ik bepaalde bewegingen maak: geregeld minder gunstig dan kan! Nu let ik op hoe ik deze uitvoer en daardoor heb ik nauwelijks klachten meer! Verder zorg ik dat ik blijf sporten zodat mijn lichaam sterk blijft voor het zware werk!

 

Vrouw  64 jaar

Met oefentherapie train ik sinds mei samen met andere mensen met COPD een keer per week onder begeleiding van Dorien Peters in de sportschool. De oefeningen en het trainingsniveau zijn op mij persoonlijk afgestemd. Naast spierkracht- en conditietraining, besteedt Dorien aandacht aan het gebruik van de juiste ademhalings- en hoesttechnieken. Bovendien houdt zij in de gaten dat je rust neemt zodra je onder de saturatiegrens komt. Tot nu toe heb ik veel baat bij deze oefeningen.