Voortzetting van de praktijk

04-08-2022 - Dorien Peters

Graag wil ik je op de hoogte brengen van ontwikkelingen in de praktijk Oefentherapie Montferland. Hoewel ik nog steeds veel voldoening in mijn werk vind, wil ik toch graag af gaan bouwen en binnenkort met pensioen gaan. Gelukkig is er een collega – Loes Heuves - die mijn praktijk op wil nemen in de praktijken die zij al voert in Doetinchem en Ulft.

Vanaf 1 juli zal de praktijk daarom onder de naam Therapie & Training Achterhoek voortgezet worden. De mogelijkheden die haar praktijk biedt zijn zeer uitgebreid. Met name de kinderoefentherapie, slaapoefentherapie bij kinderen en psychosomatische oefentherapie vind ik een prachtige aanvulling op wat Oefentherapie Montferland jaren geboden heeft en wat Therapie & Training Achterhoek ook voort zal zetten (longziekten, chronische pijn, slaapoefentherapie, spanningsklachten, artrose, GLI, oefentherapiegroepen en wandelgroep voor senioren). Hieronder zal Loes haar praktijk nader voorstellen.

 

Therapie & Training Achterhoek is al ruim 10 jaar een goed lopende praktijk in de Achterhoek met meerdere praktijk locaties. Een praktijklocatie in ‘s-Heerenberg geeft ons de mogelijkheid om onze uitgebreide patiënten kring nog beter te kunnen voorzien van behandelingen dicht bij huis. Net als Oefentherapie Montferland voorheen deed komen wij voor behandelingen uiteraard ook aan huis. Hieronder een kleine opsomming waarvoor je onder andere bij ons terecht kunt. 

 • Fysiotherapie                 
 • Oefentherapie
 • Kinderoefentherapie
 • Psychosomatische oefentherapie                           
 • Slaapoefentherapie
 • Chronische pijn
 • Revalidatie
 • Claudicatio Intermittens
 • (medische) fitness
 • COVID-19 revalidatie
 • GLI
 • Medical taping 

De praktijk is vanaf 1 juli te bereiken via e-mail: info@therapietraining.nl of telefoonnummer 06-13636649.

 

Jessy Claassen (vaste waarnemer) en ik -Dorien-  zullen de komende maanden nog verbonden blijven aan de praktijk om de voortzetting zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook zal de praktijk de komende maanden nog gevestigd zijn op het bekende praktijkadres Stokkumseweg 17 in s-Heerenberg voor de individuele behandelingen. Voor de groepsbehandelingen blijven wij voorlopig gebruik maken van de sporthal bij Laco. Uiteraard is ook behandeling aan huis mogelijk in voorkomende gevallen. Later in het jaar zal er een verhuizing plaats vinden naar een andere locatie. Gezien het brede aanbod van de verschillende behandelingen die Therapie & Training Achterhoek te bieden heeft, streeft Loes naar een locatie waar zowel de individuele als groepsbehandelingen plaats gaan vinden. 

Ik dank jou voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Ik zie terug op een schitterend 42-jarig werkzaam leven!

Ik wens je een goede toekomst en een fijne samenwerking met Loes Heuves en haar team!

 

Met vriendelijke groet,

Dorien Peters

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!